FORLAGET RØD PANDA

– Befri fantasi


OM OS

Forlaget Rød Panda er et ordelskende forlag med fokus på de skøre, skæve, finurlige og tankevækkende fortællinger.Vi udgiver bøger med afsæt i drømmene, fantasien og den gode historie. Bøger med plads til det anderledes, afprøvende og underfundige.Vi tror nemlig på, at der er brug for, at fantasien bliver sluppet løs. Vi tror på, at leg er for alle. At ord kan få os til at vokse. Fortællinger få os til at leve. Gøre os klogere. Og lære os at se verden – og os selv – fra nye vinkler.Vi tror på, at ingen følelser er forkerte, og at der skal være plads til både at rumme og dele dem. Både grinene og gråden.Og ikke mindst tror vi på, at man skal turde. Turde omfavne vores tanker og drømme og lade os rive med. Turde tro på eventyrene i livet. Og skabe dem.Derfor har vi skabt et sted med det formål at hylde alt det, der bor i os. Hvor vi lukker tankerne ud, så de kan få deres eget sprog og leve videre som ord, vi giver til hinanden.


KONTAKT

Har du spørgsmål, skal du bruge pressemateriale, eller har du noget helt tredje på hjerte, er du altid velkommen til at kontakte os.Skriv til os på kontakt@forlagetrodpanda.dkDu kan også finde os på Instagram og Facebook.


UDGIVELSER

Læs om vores bøger og køb dem her, hvis de fanger din fantasi.

ROMANER

BØRNEBØGER


MANUSKRIPTER

Har du et skrevet et manuskript?Så send det til os på manus@forlagetrodpanda.dk.– Send os noget, du er stolt af
– Send os noget, der er gennemarbejdet og så færdigt som muligt
– Send os noget inden for alle genrer – vi er ikke kræsne
Vi læser alle indsendte manuskripter, så hurtigt vi kan, og vi bestræber os på at vende tilbage inden for seks til otte uger.Vi er glæder os til at læse, hvad du har skrevet.


HandelsbetingelserForlaget Rød Panda v/Rød Panda Media
Skæring Skolevej 150
8250, Egå
CVR nr.: 42192945
Telefon: 24620605
Email: kontakt@forlagetrodpanda.dk
Betaling
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.
Rød Panda Media tager imod online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard, GooglePay, ApplePay. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.Rød Panda Media benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.Levering
Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 2-5 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag.
Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.Vi leverer til privatadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.Alle varer leveres med DaoRetur og fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@forlagetrodpanda.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.Det er op til Rød Panda Media at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.Reklamationsret
I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamation skal meddeles til Rød Panda Media i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.Rød Panda Media dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.Reklamationer sendes til vores lager:
Rød Panda Media
Skæring Skolevej 150
8250, Egå
Persondatapolitik
Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.
Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Rød Pand Media. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.
Klagemuligheder
Du kan sende en mail til kontakt@forlagetrodpanda.dk hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.
Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Privatlivspolitik